Menü
 
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Naptár
2015. Július
HKSCPSV
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
<<   >>
 
Hírlevelünk
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
Számláló
Indulás: 2009-02-18
 
NATURA NAP előadói
Jön !!!
Natura Nap Gyöngyösön.
 
a Gyöngyök Mátra Művelődési Központban
2009.11.14-én, szombaton egész nap.
 
Neves előadók színvonalas előadásaival

Származási hely: honlapra
 

Dr. Ládi Szabolcs  

Élelmiszeripari, kozmetikaipari, gyógyszeripari termékek legnagyobb része olyan összetevőket tartalmaz, amelyek mellékhatásai miatt bizonyítottan több ezer ember hal meg évente!- vallja Dr. Ládi Szabolcs kutatóorvos. Az emberek 80-85 százaléka hazánkban szív- és érrendszeri betegségben, agyvérzésben, cukorbetegség szövődményei miatt, vagy rákban hal meg. Dr. Ládi Szabolcs rákkutató, a Szent-Györgyi Albert Nemzetközi Alkalmazott Táplálkozástudományi Intézet megalapítója, orvos igazgatója szerint, bizonyos táplálékok olyan speciális hatóanyagokat tartalmaznak, melyek a szervezetben kedvező élettani változásokat hoznak létre. A kutatóorvos úgy látja, hogy bizonyos vitaminok és ásványi anyagok a szervezetben olyan változásokat eredményeznek, amellyel visszafordíthatóak a degeneratív betegségek. 

A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni. Jakab István 

Jakab István egészségszóvivő, gondolatgyógyász több mint 15 éve foglalkozik organikus étrend-kiegészítők gyártásával és ismert alakja a természetgyógyászat világának is. Megdöbbentő, hogy gondolataink milyen mértékben befolyásolják életminőségünket. Lúgosíthatunk, méregteleníthetünk eredmény nélkül, ha életmódváltásunkat nem kíséri szellemiségünk, gondolkodásmódunk, világnézetünk alapvető átalakulása, átértékelése.  
A test, a lélek és a szellem harmóniája elengedhetetlen ahhoz, hogy új világban élhessünk. Nagy tömegek fejében gondolati síkon ennek meg kell jelennie.  
Mindenki eldöntheti: hogyan tovább?
 
 

A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni. Dr. Bakanek György 

A Sportegészségügyi Szakmai Kollégium tagja, a MOB Orvosi Bizottságának meghívott tagja, életmód-szaktanácsadó orvos. Sportolók, sportvezetők, magánemberek fordulnak hozzá. Az általa idézett egyik kedvenc aforizma az interneten szállóige: „Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi.” Ahhoz, hogy egészségesen éljünk, segítségre, tanácsra, tájékoztatásra, információra van szükségünk ebben a nagyon bonyolulttá vált – és alapvetően a pénzre épülő – világban. 

A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.

Lívia és a Kelet Gyöngyei 

A nevem Lehotai Lívia, a Kelet Gyöngyei táncstúdió vezetője, oktatója és koreográfusa. Az orientális tánccal Németországban ismerkedtem meg, 1997-2002-ig voltam egy kiváló török származású, Németországban élő táncosnő, oktató és koreográfus Naheda növendéke. Hazaköltözésünk után, 2002-ben kezdtem el itthon oktatni ezt a csodálatos táncot. Életem a táncnak szenteltem. Tánctudásomat folyamatosan bővítem neves hazai és külföldi táncmesterek kurzusain… 2007-ben rekreációs sportoktatói és orientális táncoktatói képesítést szereztem a Testnevelési Egyetem Továbbképző Intézetében. Óráimon azt a testi-lelki feltöltődést szeretném továbbadni, amit nekem is nyújt ez a tánc. A jó hangulat mellett legalább ilyen hangsúlyt fektetek a technikai tudás mélyítésére, megfelelő testi erőnlét megszerzésére is. A tánc, és ennek oktatása számomra nem csupán hobbi,- elhivatottság, szeretet, számomra a legnagyobb öröm, ha nőtársaimmal közösen mehetünk együtt a tánc csodálatos útján. Nagyszerű közösen eltöltött perceket és élményeket szerezve, gyógyítva- erősítve testünket, s magunkra vállalva a nagy kalandot, megismerni önmagunk s a tánc világát. 

 

A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni. Gillich István 

Gillich István természetgyógyász 1937. február 7-én a Vízöntő jegyében született Komlón. A Gödöllői Agrártudományi Egyetemen agrármérnökként végzett 1959-ben. Egyetemi évei alatt gombaismerői majd gombaszakértői képzettséget is szerzett. 1962-ben elvégezte az egyetem növényvédelmi szakát is, és növényvédelmi szakmérnökként dolgozott nyugdíjba vonulásáig.

16 éve kezdett jógázni, 15 éve áttért a vegetariánus táplálkozásra. A Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének tagja. Fitoterápiát Dr. Oláh Andortól tanult. Több mint tizenegy éve vezeti az egyesület szervezésében a "Galagonya túrát", amelyen a résztvevőknek az aktuálisan termő gyógynövények és gombák ismeretét tanítja.

A jógatanítás módszereit itthon, Angliában és Indiában tanulmányozta. Tanfolyamain közel 150 ember tapasztalhatja meg a jóga egészségfejlesztő és terápiás hatását. Jóga-életmódtáborokat szervez gyerekek és felnőttek része itthon és külföldön egyaránt.

Radiesztéziai tanfolyamot is végzett, és elsajátította a bioenergetika alapjait.

Jelenleg mint természetgyógyászati oktató tanít fitoterápiát, bioenergetikát, jógát és masszázsterápiákat -- svédmasszázs, thai masszázs, ázsiai akupresszúrás masszázs - mikoterápiát /gyógyító gombák/ és aromaterápiát valamint - gyakorló méhészként - apiterápiát, amelyről jegyzetet írt az ETI számára. Öt természetgyógyászati oktató intézményben tanít és rendszeresen részt vesz természetgyógyászok vizsgáztatásában.Rendszeres előadója a hazai és külföldi természetgyógyász-kongresszusoknak, -konferenciáknak. Kutatja a degeneratív betegségek gyógyításának alternatív lehetőségeit. Két éve foglalkozik - együttműködve a SOTE-val - a sclerosis multiplex betegségben szenvedők méhtoxin terápiás kezelésével. 
 

A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni. Dr. Varga Sándor  

Eredeti szakképzettségem: vegyészmérnök, korróziós szakmérnök. 
Természetgyógyászattal kényszerből kezdtem el foglalkozni 1992-ben, amikor gyermekeimről kiderült, hogy "gyógyíthatatlan" betegségben szenvednek és a gyógyszerezéssel "életük végéig együtt kell élniük". Vegyészmérnökként tudtam, hogy ez egyet jelent az életgfogytig tartó mérgezéssel, hiszen minden gyógyszer méreganyag is egyben, és csak az ismétlések számától, illetve az alkalmazott dózistól függ, hogy mikor válik végzetessé! Mivel a gyógyszerközpontú "hagyományos"-nak nevezett orvoslás nem kínált megoldást, ezért először autodidakta módon, később egy ötéves  
természetgyógyász egyetemet végezve képeztem magam. Tanulmányaim közben három, államilag nem elismert diplomát is szereztem: 
    * Holiszta, egészségfilozófus, 2002. 
    * Természetgyógyász tanár, 2001. 
    * Tradicionális gyógyító, 2000. 
Közben a gyermekeim is meggyógyultak gyógyszermentesen - táplálkozás és életmód váltással, táplálék kiegészítők és biorezonancia terápia segítségével. Nagyon sok embernek segítettem már a "gyógyíthatatlannak" nevezett betegségeikből megtalálni a kiutat, kizárólag természetes eszközökkel és készítményekkel. Ebben segítettek természetgyógyász szakvizsgáim is: 
    * Fitoterapeuta, 2003 
    * Fizioterapeuta, 2003 
    * Fülakupunktúrás addiktológus, 2002 
Tevékenységem során vallom és alkalmazom a világhírű magyar Prof. Dr. Edmond Bordeaux Székely kijelentését: "Gyógyíthatatlan betegség nincs, csak gyógyíthatatlan beteg!"
 
 
 
 

A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni. Schirilla György 

Schirilla György (Budapest, 1961. március 28. -) sportoló, id. Schirilla György fia.

Fiatalkorában kerékpárral bejárta Európát, 1992-ben kezdett el foglalkozni a természetgyógyászattal. Édesapja halála után, 1999-ben döntött úgy hogy ápolja hagyományát, és azóta minden télen átússza a jeges Dunát. 2004 januárjában az Esztergom - Párkány közti átúszását 12 ezer ember tekintette meg. Ezenkívül fut is, minden évben több száz kilométert teljesít a beteg gyermekekért. Minden héten vasárnap este 20.00 és 22.00 óra között műsort vezet a Gong Rádióban. 
 

A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.

Szécsi Ildikó 

Szécsi Ildikó vagyok, 1968-ban születtem a Vízöntő csillagkép jegyében, Szűz  aszcendenssel. Két gyönyörű nagylány édesanyja vagyok.

2002-ig én is éltem a magam kis életét a fizikai világ , valóság előtérbe helyezésével. Egy magánéleti válság indított el az ezotéria felé..

Az angyali világ került hozzám a legközelebb, tanfolyamokat végeztem, majd egy személyes felkérés után megtartottam első Angyaltanfolyamomat. Égi segítőim mindvégig támogattak, sok információt, meditációt kaptam tőlük. 2005 novembere óta már több, mint 70 tanfolyamon vagyunk túl. Az emberek érdeklődése egyre inkább érezhető, sokan érzik, hogy egy más, szebb, boldogabb életért fejlődni szeretnének, emelkedni rezgésekben és tudatosságban is. Ők adják az erőt és kitartást ahhoz, hogy munkámat továbbra is teljes erőmmel és szeretetemmel folytassam. Tanfolyamok mellett tréningek,ezoterikus összejövetelek, baráti találkozók szervezésével is foglalkozom.

A legmagasabb univerzális, isteni energia a SZERETET, ennek  az energiának a tanítása és  átadása a célom, illetve a szeretet általi gyógyítás. 

A böngészője lehet, hogy nem képes ezt a képet megjeleníteni.

Sándorné  Marika 

Sándorné Marika vagyok, asztrológus. Asztrológiai tanulmányaimat a Humanisztikus Asztrológiai iskolában kezdtem, majd Dr. Griga Zsuzsanna karma asztrológusnál folytattam. Az asztrológia nagyszerű önismereti eszköz, feltárja a feladatainkat, lehetőségeinket az életben. A születési horoszkópelemzés mellett párkapcsolati elemzést és éves előrejelzéseket, valamint karma elemzéseket készítek. A szülők számára hasznos lehet gyermekük horoszkópjának elemzése, a gyermek képességei tehetségei alapvető magatartás formái tükrében. A karma asztrológiai elemzés gyakran választ ad a jelen életünkben fellelhető nehezítésekre bizonyos életterületek gátoltságára, Ügyfeleimet szeretettel várom, és legjobb tudásommal segítem őket, hogy minél tudatosabb, kiteljesedett életet élhessenek.  

Párkapcsolatok karmája és küldetése c. előadásom:

A karma értelmezése.

A párkapcsolatok karmikus küldetése

Karma feladatok, és karmikus adósságok

Karma nélküli párkapcsolatok.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
TANanyagok
 
Aktuális tanfolyamok, tréningek, események
 
Igény esetén induló tanfolyamok
 
Linkgyűjtemény
 

**JÚLIUSI NYEREMÉNYJÁTÉK** "IDE MINDIG ÉRDEMES BENÉZNI!" Picur Mini ABC Nyitva:mindennap 5-21h-ig Bp. IV. Nádor u. 87    *****    SJ 4000 FULL HD akciókamera tartozékokkal, újonnan, garanciával - 20.890 Ft-ért    *****    A Pokol kapui a könnyû hozzáférhetõség és kényelem érdekében a Földre kerültek. - Springdale Szerepjáték. Ne nézz hátra.    *****    MINNIE-BLOG (ÚJ OLDAL) amely õszinte bejegyzéseket tartalmaz az élet dolgairól.    *****    SELENA GOMEZ | MAGYARORSZÁG EGYETLEN SELENA GOMEZ OLDALA | GOOD FOR YOU | ÚJ DESIGN | SELENA GOMEZ SELENA GOMEZ SG SG SG    *****    Gyere és játsz! Minden 100. regisztráló megnyeri az 500.000 forintot! Gyere és vidd el te a pénzt!!!    *****    MARC MARQUEZ HUNGARY - Magyarország egyetlen Marc Marquezzel foglalkozó rajongói oldala. Nézz be!    *****    Újranyitottunk, gyere és látogass el hozzánk!! Újranyitottunk, gyere és látogass el hozzánk!! Újranyitottunk, nézz be!!    *****    hírek kalkulátorok - online kalkulátor.hu hírek 2015 - 2016 - legújabb hírek - olvass itt!!!!!!!!!!!!!!!!! klikk ide    *****    Megnyílt az egyetlen mûködõ, magyar SCARLETT JOHANSSON lap! Ha kíváncsi vagy a legfrissebb hírekre, itt a helyed :)    *****    VANESSA HUDGENS! VANESSA HUDGENS! VANESSA HUDGENS! VANESSA HUDGENS! VANESSA HUDGENS! VANESSA HUDGENS! VANESSA HUDGENS!    *****    Gyere nyerd meg te is az 500.000ft játék nyereményt? Regisztráld magad és tied lehet. Játsz és nyerj!    *****    **JÚNIUSI NYEREMÉNYJÁTÉK** "IDE MINDIG ÉRDEMES BENÉZNI!" Picur Mini ABC Nyitva:mindennap 5-21h-ig Bp. IV. Nádor u. 87    *****    Megnyitott a G-Portál legújabb cikkekkel, ajánlókkal foglalkozó weboldala! Gyere és olvasgass te is!    *****    RELIGIO-PORTAL // NE FÉLJ, CSAK HIGGY! // 1,5 éve online. // Vallási portál nemcsak vallásos egyéneknek...    *****    A nyári szünet elkezdõdött, de az Oxfordban csak most indul be igazán az élet - SZEREPJÁTÉK    *****    Bûbájos boszorkák - Versenyek, mágia, boszorkányság, játékok és még több extra! Érdemes benézni minden nap! CHARMED!!!    *****    SZEREPJÁTÉK - SHELTER HOUSE újra nyitva, téged is vár a menedékház! - SZEREPJÁTÉK - SHELTER HOUSE - A menedékház    *****    Itt a lehetõséged hogy weboldaladdal és facebook profiloddal is pénz keres! Gyere és regisztráld magad! Ne hagyd ki!!!!    *****    Ha szeretnél nyerni 500000ft forintot regisztráld magad és minden 1000-ig regisztráló nyer! Regisztráció itt! KLIKK